zene.hu

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

BNF Bat ott volt a rendhagyó téli olimpián

2010.02.22. 11:34 szerzo

Extrém télbúcsúztatót tartottak a sztárok a Városligeti Műjégpályán

10 sztár látogatott el a Műjégpályára, hogy a téli olimpia előtt tisztelegve összemérjék tudásukat. A VIVA műsorvezetői, Ada, Ben és Zola, illetve Lola, AFC Tomi, Rami, Király Viktor, Fekete Dávid, Brasch Bence és Bat, a BNF tagja közös télűző korcsolyázást tartottak, és jéghokiban, műkorcsolyában, illetve jégtáncban mutatták meg, hogy mire is képesek.

 
A borús idő ellenére is fantasztikus volt a hangulat a jégen, ahol 10 sztár gyűlt össze, hogy elbúcsúztassák a telet, és saját olimpiát rendezzenek maguk között. A sztárok 3 csapatot választottak maguknak, és mindenki más feladatot kapott: Lola, Fekete Dávid és Brasch Bence VJ Ben vezetésével jéghoki versenyt rendeztek, Zola, AFC Tomi és Bat műkorcsolya tudományukat mutatták be, Ada, Fekete Dávid és Rami pedig jégtáncban jeleskedtek.
 
„Nagyon szeretek korcsolyázni, bár mostanában elég kevés időm jut rá. A mostani mini-olimpia alatt Brasch Bencével mérkőztem meg a Fekete Dávid-Lola jéghoki válogatottal, végül döntetlen lett az eredmény. A mai nap után újra elhatároztam, hogy többet fogok korcsolyát venni a lábamra, hiszen barátokkal is nagyon jó mulatság, és persze ismerkedésre is tökéletes…”- mondta Ben.
 
Zola, Tomi és Bat fantasztikus műkorcsolya bemutatót tartottak. Bár párszor majdnem hasra esés lett a trükkök vége, de a fiúknak az utolsó pillanatban mindig sikerült megtalálni az egyensúlyt, és megmaradni két lábon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bnfzenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr841780458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása