zene.hu

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Friss hírek Frank állapotáról

2010.03.03. 17:37 szerzo

BNF zenekar gitárosát (miközben sietett az Alice csodaországban premier előtti filmvetítésére) a 4-es villamoson érte az attrocitás.

Utazás közbe negy fiatalember azt mondta a tiró fekete hajú tagjának: " Menj már odébb Te kis zenész csicska! ".

Frank megkérte udvariasan az utazót, hogy máskor kedvesebben szóljon neki.  Majd szó szót követett, ahol taglalta a sérelmező, hogy azért mert zenél valaki, nem kell kikérnie magának, ha éppen rászólnak. Ám ekkor tettlegességre még nem került sor. Az erőszak akkor következett be, amikor Frank leszállt a villamosról, hogy leengedje az éppen leszállókat. Eközben a másik ajtón lepattant az incidens másik résztvevője, és hátulról állon vágta Franket. A sértett  megfordult, majd jött egy újabb pofon, s azzal az "erősködő "  srác elfutott..

Ez a hirdetés helye! 

Frank elmondása szerint gyorsan történt az egész, mire észbe kapott, már bezárult a villamos ajtaja, s amúgy sem nagyon tudott volna mit tenni, akkora volt a döbbenet és az éles fájdalom az állában, arcán.

A zene.hu megpróbálta utolérni a fiatalembert, ám csak menedzserével tudtunk beszélni, aki elmondta: írt neki a zenész, s arról számolt be, hogy " Köszi megvagyok. Most értem haza a kórházból. Kicsit talán apadt mostanra, de sajnos színeződik."

Ám a kellemetlen incidens sem szegte kedvét az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő BNF-nek, akik gőzerővel próbálnak tovább, készülnek a fellépésekre, s hamarosan leforgatják második klipjüket, amelyet a lírai Bűnös című számból forgatnak majd.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bnfzenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr31806240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aniihta 2010.03.03. 17:54:22

még jó hogy nem lett komolyabb bajod :'(
hogy lehet ilyet csinálni csak mert valaki ismert lett? O.o
tiszta szánalom...
süti beállítások módosítása