zene.hu

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Meglepetéssel és újdonsággal készül a BNF

2010.04.10. 18:55 szerzo

Szinte biztos, hogy minden BNF-rajongó bevéste a naptárjába: vasárnap jelenés van. Eláruljuk a fiúk egy új dallal készülnek, tehát nem érdemes kihagyni.

A Cinema City Arena mozi (1087 Budapest Kerepesi út 9) a helyszíne a VIVA közönségtalálkozójának, ahol a csatorna műsorvezetői, Ada, Ben és Zola jelenlétében a premier előtt egy nappal kerül levetítésre a csatorna legújabb műsora, a Váratlan Páros.

Az eseményre eljönnek az első epizód vakrandijának sztárszereplői, és a két VIVA felfedezett kedvenc, Rami és a BNF is.

Várhatóan 16.40 körül lép színpadra a BNF!
 
Felcsendül természetesen az az ÉLD ÁT, a hamarosan megjelenő második kislemezdal a Bűnös, egy új BNF muzsikát is hallhatnak az ARENA PLAZA mozi pénztárához látogatók ez a Soha nem elég című dal, és ismét újabb meglepetéssel készül a BNF egyik szívtiprója, de ezt csak vasárnap 17 óra körül tudhatjuk meg, hogy mi lesz! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bnfzenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr611910102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aniihta 2010.04.10. 18:21:53

dejóóó *.* és az egész rendezvényen részt veszek :DD *-*
süti beállítások módosítása