zene.hu

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Nick remekül érezte magát

2010.04.15. 18:59 szerzo

- Remekül éreztem magam a VIVA közönségtalálkozón, több ok miatt is - kezdte válaszát a BNF tagja.

- Sok olyan rajongó hölgy is eljött akiket már név alapján ismerek a BNF fórumokról és jó érzés volt velük élőbe is találkozni. Nagyon kedvesek voltak a jelenlévők, hiszen rengetegen jöttek oda dedikálásért, pusziért, CD-kért, amit nagyon nagy örömmel fogadtam. És persze a sok ajándék mellett rengeteg jó szót is kaptunk, de a legjobban annak örülünk, hogy ennyien ott voltak - folytatta a szőke fiú.

- Ramival picit izgultunk a duett miatt, mert egyszer sem próbáltuk el, mert neki se volt ideje és nekem se, így mindenki megtanulta a saját részét otthon és csak a másik szakmai tudásában és szorgalmában bízhattunk, de nagyon örülök neki hogy Ramival énekelhettem és hozzá kell tennem, hogy remekül megoldotta a feladatát. Várjuk a következő kihívást!

Mi a véleményed a Bűnösről? - HALLGASD MEG MOST!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bnfzenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr901917821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szandi1218 2010.04.15. 19:58:38

hát szerintem is fantasztikus volt:D:D remélem a következőkre is el tudunk majd menni ;) és a duett is nagyon jól sikerült, ahhoz képest, h nem próbáltátok el ;)
süti beállítások módosítása