zene.hu

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Frank: "Nagyon jól megy nagyon sokan vannak"

2010.05.15. 10:49 szerzo

A napokban tini sztárok öltek be a jegyárusítók helyére, hogy a Viva Comet belépőit értékesítsék, és közben titkok is kiderültek!

Gondoltam, hogy szakmát váltok, és ezután beállok jegyeladónak. Tényleg rengetegen vannak, de az azért megnyugtat, hogy az SP-től kevesebb jegyet vesznek, mint tőlünk!" - nevet fel a tabutv.hu videójában BNF Nick, aki azt is elárulta, hogy miért érdemes rájuk szavazni a Cometen. "Szavazzatok azért, hogy idén megelőzzük az SP-t! Jó?! SP is ezt mondja!" - győzködi a rajongókat Nick.

Petra elfogadta a VIVA ajánlatát, a BNF volt a jutalom

A BNF tagjai egyébként nem csak hogy barátjuk ellen kampányolnak, de még meg is vesztegetnék a rájuk voksolókat. "Azért szavazzatok ránk, mert kaptok majd ingyen sütit, meg kólát, meg ropit is!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Frank, aki az eseményen lelkesen osztotta az év zenei eseményére szóló jegyeket.

"Egyszer megígértük a rajongóknak, hogy ha megnyerjük valamelyik díjat, akkor levesszük a felsőnket. Mondjuk ez lehet, hogy valakinek inkább büntetés lesz!" - meséli a tabutv.hu riporterének Bat, aki ennyit üzen még: Éld át

Nick szakmát vált

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bnfzenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr772004692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása