zene.hu

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Bat szakított

2010.05.21. 15:28 szerzo

Zajlik az élet a BNF-es fiúk háza táján! Alig fél éve robbantak be a magyar zenei életbe, de máris hatalmas rajongótáborral büszkélkedhetnek, egymást érik a felkérések, sőt! Jelölték őket két Comet díjra és Bravo Otto díjra is valamint zsűriznek egy tehetségkutatóban is.

Felfelé ívelő karrierjük és rajongóik gyarapodása okán megújították honlapjukat, ami így sokkal interaktívabb, élvezhetőbb lett.  Rengeteg újítás található az új weblapon, többek között új fotókkal, videókkal gyarapodott, illetve helyet kapnak a BNF rajongói oldalak is. A BNF fanok nagy örömére megoszthatók a tartalmak a Twitteren és a Facebook közösségi oldalon is, és a portálon keresztül chatelhetnek is kedvenceikkel, valamint belépőt nyerhetnek a Comet főpróbára. 

„Rendszeresen beszlgetünk rajongókkal, építjük a kapcsolatot különféle közösségi portálokon. Itt buzdítjuk őket a szavazásra, szóval igyekszünk törődni a rajongókkal. ” – mondta el Zorigt Batjin a NapiászOnline-nak. A honlapon debütált a várva vár Bűnös című daluk hanganyaga is, a dalhoz készült videóklip hamarosan látható lesz a magyar zenecsatornán.

A szolgáltató leállította a BNF oldalán

Röpke 6 hónap alatt rendkívüli sikert ért el a BNF, a fiatal zenekar hamar kivívta a szakma elismerését. Jelölték őket a  Bravo Ottó díjra az év magyar felfedezettje kategóriában, és két Comet Díjra. A fiúkat váratlanul érte a hirtelen jött siker.  „Reménykedtünk, hogy jelölnek egy díjra, de kettő is lett, ez nagyon nagy szám! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számítunk rá, hogy nyerünk. van esélyünk rá szerintem, és sokan látják így, hogy mi vagyunk a legesélyesebbek; habár a Legjobb együttes kategóriájára nem látok nagy esélyt” – osztotta meg Bat, az együttes mongol származású szívtiprója a NapiászOnline olvasóival.

A közelgő Bravo Otto gálára gőzerővel készülnek a fiúkák, részleteket még nem árulhatott el Bat, de annyit azért elmondott, hogy fantasztikus showműsorral készülnek és lesz egy feldolgozás is. „Jövő héttől beindulnak a nyári fellépések is, nagyon készülünk. Eddig hetente kétszer próbáltunk, most több lesz, a Bravo Otto előtt heti négy alkalom lesz. Nagyon megváltozott az életem az utóbbi fél évben. Bele sem merek gondolni, mi lesz a díjátadók után!” –  válaszolta kérdésünkre Bat, aki a zenekar mellett a Budapest Corvinus Egyetem üzleti kommunikáció képzésre jár, és amatőr szinten focizik, IV. osztályban.

Sajnos egyre kevesebb ideje jut régi barátaira, viszont sok új arcot, előadókat ismert meg a médiában, a zenei életben.  „Keveset tudok foglalkozni a barátaimmal, így offoltam magam feléjük. Magamon nem érzem, hogy megváltoztam volna. Sokan az utcán is sztárként, celebként kezelnek, a régi barátok is ezzel oltogatnak.  Régen elmehettem bulizni, anélkül, hogy oda kellett volna figyelmem magamra.  Most már ezt nem tehetem meg, ha túlságosan kirúgnék a hámból annak következménye lenne,  azt mondanák rólam, hogy úristen nézd, ez az a BNF-es gyerek aki a múltkor úgy berúgott.”

A 23 éves Bat körül felgyorsult a világ, és a vad média nem kímélte 5 éve tartó párkapcsolatát sem. Barátnőjére egyre kevesebb ideje jutott elfoglaltságai miatt, akin elhatalmasodott a féltékenység, így 1.5 hete megromlott a kapcsolatok: úgy összevesztek, hogy azóta sem beszéltek.

Tablieh Diána / NapiászOnline

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bnfzenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr182020916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása