zene.hu

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Nick nem tudta az érettségi napján mi szeretne lenni

2010.04.29. 16:03 szerzo

Az Interaktivban április 29-én Nick volt a vendég, először vele beszélték ki a nap legérdekesebb híreit, majd a nézők kérdéseire válaszolt a BNF tagja. 

Egyik téma az érettségi volt. Nick elmondta, hogy ugyan a zene ott volt az életében, de érettségikor nem tudta mi szeretne lenni. Később a nagy bizonytalanságban elvégzett egy programozói tanfolyamot.

NEM CSAK BNF: A legszebb anyák napi dalok 1.

A beszélgetés után a nézőké volt a terep, és a CHAT-en érdeklődhetek.

Nick egy kérdésre kifejtette, ha lány lenne, kihasználná a lehetőséget, egész nap a mellét és a fenekét fogdosná.

Az énekes ugyan tervezett tetkót, de egyelőre nincs tetoválása. Megtudtuk, hogy Lady Gaga számára túl férfias és nem jön be neki a világsztár, nem tartja nőnek.

Az előadó szeret focizni, de nem rajong egyetlen egy focicsapatért sem. A sporttal jó viszonyban van, 12 évig szertornázott, és volt országos bajnokságon második helyezett, de lustaság miatt abbahagyta a tornát, később görkorizott.

Legszívesebben Spanyolországba költözne és bírja a mediterrán csajokat.

Megtudtuk, hogy szeretne drakula lenni és egy lakatlan szigetre egy partnert vinne magával, valamint elmondta, hogy nincs kutyája.

A BNF fellép a COMET gálán?

Szólj hozzá!

Címkék: bnf

A bejegyzés trackback címe:

https://bnfzenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr821961407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása