zene.hu

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Testőröket fogad a tinibanda a mindenre elszánt rajongók miatt?

2010.02.28. 19:18 szerzo

Február 28-án az egyik legnépszerűbb interneets bulvárlap a Storyonline írt a BNF-ről.

Szinte sehol sincs nyugtuk a tinik legújabb kedvenceinek, a B.N.F. zenekar tagjainak. A rajongóik úgy tűnik, kezdik elvetni a sulykot. Már fenyegető üzenetekkel bombázzák a fiúkat!

A B.N.F. zenekar tagjai szinte egyik napról a másikra lettek híresek és váltak a tinik legújabb bálványaivá. A huszonéves srácok azonban máris megtapasztalták a hírnév árnyoldalát is, ugyanis az egyik közösségi portálon szabályosan zaklatják őket.

A zenekar adatlapján a rajongóik a fiúkon veszekednek, mintha a való életben ők lennének Nick, Bat vagy Frank szerelmei. Természetesen ez nem így van, és mindez kezd egyre terhesebbé válni a tagoknak. Sőt, a tizenéves zaklatók nem állnak meg itt, személyes üzenetekkel bombázzák a fiúkat és privát találkozót követelnek tőlük!

"Nem egyszer fordult már elő olyan, hogy egy lány felajánlkozott e-mailben, és amikor kedvesen visszautasítottam, megfenyegetett" - mondta el a StoryOnline-nak Bat, a BNF zenekar gitárosa.

Ez a hirdetés helye!

Természetesen érthető, hogy a fiatal lányok szinte megőrülnek a fiúkért, hiszen nagyon helyesek és csinosak mindhárman, de hamarosan a zaklatás akár azt is eredményezheti, hogy Tabáni Istvánhoz hasonlóan, őket is marcona testőrök fogják kísérni minden fellépésre. 

Mi a véleményed a fenyegetésről? Írd meg fórumunkba.

Batnak kék színű táskája van - fotóval

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bnfzenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr251797530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuca 2010.02.28. 19:01:16

Jujj ez nagyon durva .... :O Ilyet ...:S

Aniihta 2010.03.05. 15:43:16

ha rajongok vkiért nem teszek ilyet:/
nem sajátíthatod ki magadnak O.o
és még megfenyegeti. tiszta szánalom -.-"
süti beállítások módosítása